Services

Webshop

XLcommerce bouwt webshops, niet zomaar webshops, maar TOP shops. Met ervaring op het gebied van zowel exploiteren alsook realiseren, hebben we een uniek concept in huis.


Lees meer...

SEO

Zoekmachine vindbaarheid is belangrijk, GOOGLE is het buzzword! Zonder zoekmachine vriendelijk opgezette website bent u niet indexeerbaar door de zoekmachines en daardoor niet vindbaar.


Lees meer...

Webdesign

Een webshop is het stadium van digitale folder allang overstegen. Door de constante vraag naar meer interactie met uw klanten en een uitgebreidere manier van presenteren is het veel meer een “digitale identiteit” geworden dan alleen maar een bedrijfspresentatie.

Lees meer...

Visual Identity

XLcommerce ontwerpt boeiende en doelgerichte huisstijlen. In nauw overleg met u wordt er gekozen voor de beste opzet om uw bedrijf te presenteren. Briefpapier, enveloppen en visitekaartjes, alles in een hand en snel en voordelig geproduceerd.

Lees meer...

Content Management

Met een toenemende vraag naar actualiteit is het belangrijk dat uw website of webshop eenvoudig te beheren en te updaten is. Hiervoor werkt XLcommerce met verschillende technieken en CMS-systemen.


Lees meer...

En meer...

Maar er is meer! Als bedrijf ben je tegenwoordig niet meer compleet als je niet aan social media doet. Twitter, Facebook en Hyves zijn zeer populair en u kunt er zich voordelig en voor een groot publiek presenteren.

Lees meer...

 • XLcommerce BV

  Voetangelweg 2A
  1391 HJ ABCOUDE
  The Netherlands
  T 0294 282 847
  info@XLcommerce.nl